Rolex Kopia Gör En Kraftfull Kampanj För Yacht-master 42

2019 lade rolex kopia till en 42 mm-variant till fake rolex Yacht-Master-serien,som blev Rolexs trehandsseglarklocka.Som en lyxklocka i mellanklassen flyger den här modellen fortfarande under radarn eftersom den kommer i en mer diskret vitguldfärg med en traditionell svart urtavla påett Oysterflex-armband.PåWatches and Wonders 2022ändrade Rolex det dock med tvånya referenser.

Den första nya versionen är Rolex Yacht-Master 42 i gult guld

Liksom den tidigare vitguldsmodellen har den en 60-minuters dubbelriktad roterande ram med en tredimensionellt polerad och mattsvart Cerachrom keramisk insats. Förändringspunkterna är att boetten nu är i gult guld istället för vitguld. Den svartlackerade urtavlan har också uppdaterats med index i gult guld och händer i gult guld.rolex kopia beskriver den här nya finishen som "briljant med glans". Till skillnad från vitt guld förväxlas den inte med rostfritt stål, så den här modellen borde vara Den kommer säkert att dra mer uppmärksamhet än tidigare version.För köpare som föredrar mer neutrala toner finns Yacht-Master 42 i vitguld fortfarande i Rolex-katalogen. De lyckliga köparna kommer snart att kunna välja ett mycket exklusivt alternativ för andra ratten. Ändå. Urtavlan har en organisk struktur samt en blågrön nyans som säkerligen kommer att se attraktiv ut under olika ljusförhållanden. Liksom alla Rolex-urtavlor är den designad och tillverkad internt, mycket för hand.

Markörerna och händerna på denna modell är av vitguld, och båda modellerna har Rolexs Chromalight-blå luminescens. Precis som med den befintliga 42 mm-modellen kommer båda nya varianterna utrustade med Rolex Oysterflex-armband. Det som verkar vara ett enkelt gummiband är faktiskt en flexibel platta av nickel-titanium-legering övergjuten i vad rolex klocka kopia kallar "högpresterande svart elastomer." Den kompletteras av ett 18k guld Oysterlock säkerhetslås med Rolex Glidelock-förlängningssystem.

Eftersom den bara finns i ädelmetaller är Yacht-Master 42 en av Rolexs minst sedda och dyraste sportmodeller. Med dessa nya utgåvor utökar replica Rolex utbudet med några önskvärda alternativ som ger modellen ett lyxigt utseende. återspeglar det högre priset.